söndag 30 januari 2011

Godnattängel

Nu har en ängel flyttat hem till en annan
liten ängel.

Ett hjärta har också blivit klart. På min nya symaskin kan man programera in text och det var jag tvungen att prova, det blev riktigt bra tycker jag. Tyget till hjärtat köpte jag av Tyger och ting på en mässa i Göteborg höstas. I tidningen 101 ideer såg jag en annons om en mässa i Jönköping och Stockolm i vår och blev väldigt sugen....humm....vi kanske ses...
Tjingeling på er

5 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Godnattängeln blev ju lyckad,likaså hjärtat.Jag har flera Tilda på gång men tiden har varit upptagen av annat,kram Nette

YvvePyvve sa...

Härliga saker du sytt! Jag har aldrig sytt dockor, bara djur och dockkläder förstås. Känner mig sugen att prova. Tack för inspirationen!

/YvvePyvve

Käranån sa...

Vilken gullig gonattängel och hjärta du har sytt. Mössen i det tidigare inlägget är alldeles underbara!!

Sabina sa...

Hej!
Jag har tittat igenom din blogg och det finns så många fina Tildor!
Jag undrar om du tar beställningar på Tildadockor? Är inte så vidare bra på att sy själv och skulle jättegärna vilja beställa en som födelsedagspresent till min mamma som också gillar Tilda.

sytt å sånt sa...

svar till Sabina: du får hålla ögonen öppna det kanske kommer någon Tilda till salu här på bloggen. Jag vet att jag inte kommer att ta några beställningar utan jag syr upp dem och lägger ut dem när de är färdiga. Tack för att du kikade in hos mej :-)